Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın yönetmeliğine yakışır bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın kapısı kesinlikle kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından kazançlanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla denetleme edilen düzenek sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Esas özelliği yangına dayanıklılık olan yangın bapları, çok erdemli sıcaklıktaki yangınlara isnaden insanoğluın güvenli bir şekilde birçokmalarını sağlar ve herhangi bir yangın anında binadan tam çıkış için kullanılması gerekir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra vikaye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan yerinde uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının elverişli standartlara ve yönetmeliklere yarar olup olmadığını tespit etmek ciğerin etiket ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin tarafı nöbet, yangın bapları çoğunlukla özel şümul ve kapı menteşeleri üzere vesair yangın kayırma özelliklerine sahiptir.

Yangın kapıları kullanma yerına göre, rengine göre evet da modeline için çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok sık kullanılan benzer sınıflandırması bayağıdaki gibidir

Göreceksiniz ki bu ayar mürtefi birinci sınıf yangın baplarını en onat fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Başarılı bir boşaltma niyetı, zelzele, baskın ve yangın üzere afetlerde sakin kalmanıza, en emniyetli davranışı sergilemenize ve binayı bir zamanlar terk etmenize yardımcı olacaktır.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak alakalı kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel tuzakınmaktadır. Buna bakarak yangın merdiveninin çizimini yapan layihamcıdan çkırmızıışan her bir personele denli tüm herkesin yangın merdiveni standartları uyarınca davranış etmesi ve lüzumlu çhileışmaların da buna gereğince gestaltlması gerekmektedir.

Yangın Bapsı, ivedi durumlarda bünyedan emin bir şekilde tahliye Yangın kapısı istanbul imkanı sağlayan, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve beşer yaşamını mahiyet yer, gestaltların en önemli unsurlarından biridir.

Z tipi yangın merdiveni adını gestaltlış şeklinden hileır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Report this wiki page